Българската енергетика е привърната в сепаратистки район на Русия. Всички правителства

...
Българската енергетика е привърната в сепаратистки район на Русия. Всички правителства
Коментари Харесай

Как Русия граби милиони от българите. Разкритие на експерт

" Българската енергетика е привърната в сепаратистки регион на Русия. Всички държавни управления след 2001 година насам са забъркани в това умишлено и против корупция. Включително и настоящето.

 Само ще отбележа, че българското държавно управление си има изменник, работещ за руснаците на най-високо равнище, така сполучливо задържат всички проруски корумпирани видове на основните им позиции. Затова няма какво да гледаме предишното, тъй като то е в този момент и пред очите ни.

Няма по какъв начин да ви опиша, и не е редно да го върша намерено, по какъв начин работи съветската хибридна енергийна мрежа в България, само че единствено ще ви кажа, че се свежда до 20-тина души, които всеки ден грабят по няколко милиона от всички българи и по този начин към един милиард на година.

Бонусите и регулярната съветска корупция за газ, нуклеарно гориво и софтуерна окупация са настрана. Държава може да разбие тази мрежа за един ден, само че който знае действително по какъв начин работи тя, е от тези 20-на души, а другите са със завързани ръце от най-високо ниво. Разбира се, не всичко е толкоз тъмно към този момент, тъй като Русия е пред икономическо и интернационално смазване, което неизбежно ще извади Петков-Василев-Бориславова от удобната зона да се базират на съдружното съглашение и да не се случва нищо.

Разбирам ги изцяло, само че ще би трябвало да работят против Русия на българска територия в интерес на българските ползи, което към този момент е неизбежно. Лично аз не работя към този момент в България и за мен е прочувствен проблем протичащото се, въпреки да е редно да помисля дали да не се върна с огромна група корпорации отново в българската енергетика и да стартираме да вършим верни и умни неща, които в този момент липсват изцяло.

Но ще забележим. Засега България е към момента под съветски надзор в енергетиката и територията е на практика обособен от България сепаратистки, стопански хибридно-военен район под цялостен надзор на диктатурата на Путин за сметка на мизерията на българите.

Това разяснява Стефан Гамизов пред Факти.бг.

" Дали в този момент ще се уплашат от ситуацията на Русия и ще отхлабят въжето към шията на българите, не мога да кажа. Браво на Кирил Петков за поисканата оставка на Стефан Янев. Ще прибавя, че той като длъжностен министър-председател, даже не ме изслуша за някои опасности, свързани с Русия в енергетиката, което щеше да ни спести доста неща в този момент. Няма да обявявам кореспонденцията, на която той замълча, от почитание към българската страна.

Иначе това държавно управление в този момент не е нещо ново, а машинален общ брой от всички ползи на доста богатите българи, които доста забогатяха по времето на Бойко Борисов и го смъкнаха от власт, тъй като се уплашиха от арестите на богати измежду тях - като Божков и Бобокови, което ги накара да създадат дворцов прелом.

Но за наслада, дворцовите преврати постоянно водят до същински промени, тъй като няма обединен център на власт. Сега сме в ръководството на олигархията след диктатурата от последните 12 години. Нещо като Украйна след Майдана с украинските олигарси на власт. Мърлява народна власт, която не почита умните и можещите, само че най-малко не ги репресира непосредствено. Чакат ни огромни разтърсвания в бъдещето, в случай че ще се “чистим ” като общество. Но въпреки всичко е някаква стъпка напред. ", сподели още Гамизов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР